Koppelingen

Het Straight betaal- en registratiesysteem kan met vele pakketten koppelen. U kunt uw gegevens eenvoudig im- of exporteren en u hoeft niet met aparte Excel lijsten te werken of handmatig gegevens over te nemen. Dit maakt uw organisatie een stuk efficiënter en u bent verzekerd van de juiste informatieoverdracht.

ECD (Elektronische Cliënten Dossiers)

Uw elektronisch cliënten dossier is te koppelen met ons betaal- en registratiesysteem. 

Eén centrale plek voor al uw cliëntgegevens. Belangrijk om dit centrale dossier te kunnen koppelen met het betaal- en registratiesysteem in uw organisatie. Deze koppeling zorgt immers voor lastenverlichting voor de administratie, elk systeem werkt met dezelfde gegevens en zo houdt u één optimaal bronbestand.

Wilt u meer weten over onze koppelingen met ECD systemen?
Bel ons of stuur een mail en wij helpen u graag verder!

Financiële pakketten

Onze betaal- en registratiesystemen kunt u koppelen met uw financiële administratie. Facturen worden gejournaliseerd en samen met de debiteurgegevens geëxporteerd naar uw boekhoudsysteem. Dit betekent dat kenmerken op de factuur automatisch toegewezen worden aan verschillende velden binnen het boekhoudpakket.

Doordat de informatie direct vanuit de software wordt gecommuniceerd, bent u verzekerd van een correcte informatieoverdracht. Geen facturen handmatig overnemen en daarmee ook geen kans op typefouten.

Alle betalingen en verwerkingen worden direct opgeslagen in de administratie. Hierdoor heeft uw organisatie zelf geen omkijken meer naar het invoeren van financiële gegevens. Dit gebeurt automatisch en altijd accuraat.

Wasserijen

Wilt u meer informatie over onze koppelingen met wasserijen?
Neem contact met ons op!

Voeding & logistiek

Uw versleverancier koppelen met onze betaal- en registratiesystemen biedt u vele voordelen zoals:

  • Prijswijzigingen kunt u automatisch aanpassen aan inkoopprijs door de directe koppeling met de verkoopmodule. U hoeft deze niet meer handmatig in te voeren
  • Automatisch voorraadbeheer, bestellingen worden automatisch gedaan om de voorraad op pijl te houden. Geen handmatige controle en actie meer nodig

Wilt u meer weten over onze koppelingen met voeding & logistiek systemen? Bel ons of stuur een mail naar info@straight.nl en wij helpen u graag verder!

Koffieautomaten

Wilt u meer grip krijgen op uw koffiekosten en deze wellicht ombuigen naar opbrengsten? Wij kunnen de koffieafname voor u centraal registreren door middel van samenwerking met uw koffieautomaat leverancier en ons registratiesysteem. Zo krijgt u beter inzicht en stuurinformatie.

  • Prijs per doelgroep in te stellen
  • Minder koffie weggeven
  • Overzicht gebruik per doelgroep
  • Acties personeel/vrijwilligers

Wilt u meer weten?
Bel ons of stuur een mail naar info@straight.nl en wij helpen u graag verder!

Heeft u een vraag over koppelingen of wilt u meer informatie?

Wij nemen contact met u op